Over SEA Benelux

Ons team

Naast mijn online marketing freelance werkzaamheden vanuit Online Marketing Heroes, help ik graag mensen inspireren en naar een hoger niveau te brengen. Daarom ben ik samen met Mathias SEA Benelux gestart. Dagelijks help ik tientallen SEA marketeers met hun (technische) advertentie vraagstukken en online marketing strategie. Heb je een vraag neem dan contact met mij op via patrick@onlinemarketingheroes.nl of LinkedIn – Patrick Geijtenbeek

Naast mijn job als SEO specialist bij WiSEO en webdesigner in bijberoep ben ik ook de trotse oprichter van SEO Benelux. De groep is ooit begonnen als project voor vrijdag maar evolueerde al snel naar de grootste community van België. Heb je een vraag voor mij? Dan kan je me altijd bereiken op mathias@toels.be.

Mathias Noyez
Oprichter SEO Benelux en SEA Benelux
E-mail: mathias@toels.be
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mathias-noyez/

Ook ik werk full-time bij WiSEO. Mijn job als SEA specialist heb ik op een creatieve manier weten bemachtigen. Ik keek in 2018 toe hoe mijn collega Mathias de groep SEO Benelux in een razendsnel tempo deed groeien. Nu ligt mijn focus vooral op de minstens even succesvolle groep SEA Benelux. Daar help ik Mathias en Patrick graag waar nodig. Heb je een vraag voor mij? Dan kan je mij bereiken op Linkedin.

Louis Van Belle
Medebeheerder SEA Benelux
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/louis-van-belle/

De grootste Facebookgroep voor SEA’ers in de BeNeLux

SEA Benelux is de grootste (+900 leden) Facebookgroep voor SEA’ers in de BeNeLux. In deze groep kunnen Belgische en Nederlandse SEA’ers met elkaar discussiëren over Google Ads, Bing Ads en Amazon Advertising.